Caracteristici Miere Cremă
Mierea cremă are o consistență moale, tartinabilă și o culoare mai deschisă decât mierea din care se produce. Mierea de acest tip conține un număr mare de cristale mici care împiedică formarea cristalelor mai mari în mierea crudă.
Culoarea mai deschisă a mierii cremă se datorează glucozei care este responsabilă pentru cristalizare, deoarece cristalele de glucoză sunt albe în mod natural.
Mierea cremă își păstrează consistența cremoasă la nesfârșit dacă este păstrată la o temperatură de aproximativ 18 °C.
Valori nutriționale miere cremă
Valori nutriționale per 100g | |
---|---|
Energie (kcal) | 330 |
Grăsimi | 0g |
– dintre care grăsimi saturate | 0g |
Carbohidrați | 80.8g |
– dintre care zahăruri | 80.8g |
Fibre | 0.2g |
Proteine | 0.4g |
Sodiu | 0g |
Recenzii
Nici o recenzie încă.